Etusivulle

perunanistutusta 2016

Torpan kasvimaapalstat kesällä 2024. Palstojen varaaminen alkaa 1.2.

Pelto muokataan ja palstat merkitään toukokuun alkupuolella. Vanhoilla viljelijöillä on samat palstat, kuin aiemmin. Uudet viljelijät ottakaa yhteyttä:  isännöitsijä Päivö Kuusistoon p. 0400 418 499, paivo.kuusisto@icloud.com.

Aarin palstasta peritään 40 €  pe 18.10.2024 päättyvältä vuokra-ajalta ja 1/2 aarin palstan vuokra on 25 €.

 

Torpan yhteydessä olevalla kasvimaalla olevien kasvimaiden hoito ja vuokrat!

Maa kynnetään ja äestetään traktorilla. Palstat merkitään puisilla kulmamerkeillä. Jokivesi on käytettävissä toukokuun viimeiseltä viikolta lähtien sadettajien kautta. Pumpun pistoke laitetaan sähkötolppaan vasemman puoleiseen ajastettavaan pistorasiaan. Torpan pihan kulman kautta vedetään kaksi vesiletkua. Jatkoletku, joka ylettää perimmäisille  palstoille asti palstojen välisellä keskikäytävällä. Tällöin Torpan kesätyöntekijöiden nurmikonleikkuu ei esty.

Huom! Torpan kesätyöntekijöiden toivomus: Pellolta löytyviä kiviä  ei saa heittää leikattaville nurmikoille, vaan suoraan esim. jokeen, ettei ruohonleikkurien terät rikkoudu ! Perkuujätteet kuljetetaan kottikärryillä osoitettuun paikkaan vajan takana tai jätetään palstan käytävien katteeksi !

Syksyllä sato ja palstavarusteet on korjattava  lokakuun puoleen väliin mennessä pois kasvimaalta kynnön mahdollistamiseksi.