Etusivulle

Tango -Kirsi Tarvainen/Jyrki KeisalaTorstai  23.1.2020 – Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Kevään alkeisjatkokursit (sinivihreä) alkavat tangolla ja sopivat kaikille kurssilaisille, jotka osaavat tangon perusaskeleen ja oikean käännöksen. Kurssilla kerrataan perusteet ja haetaan niihin sujuvuutta: hiotaan tangon tyyliä, harjoitellaan liikkumista ja treenataan vienti-seuraamista, niin että tango alkaa sujua mukavantuntuisesti eri tanssiparien kanssa. Kurssilla opetellaan myös uusia kuvioita ja hiotaan taitoja matkalla kohti keskitason kursseja.

Alkeisjatkokurssi on paras mahdollinen kurssi tanssitekniikan treenaamiseen: siinä vaiheessa kun perusaskeleet alkaa olla muistissa, voidaan keskittyä siihen, miten ne askeleet otetaan tai miten käännös tehdään niin että parillakin on helppo ja hyvä olla.  Siksi alkeisjatko sopii täydellisesti myös pitkään tanssineille, sillä näitä perustaitoja ei koskaan tule treenattua liikaa.

Kurssin opettajana toimii Kirsi Tarvainen. Kirsi painottaa opetuksessaan selkeää perustekniikkaa ja parityöskentelyä: koska kyse on paritanssista, on tärkeää opetella tanssimaan niin, että myös parilla on hyvä olla yhteisen tanssin aikana -siinä on myös avain niihin nautinnollisimpiin tanssihetkiin.

Lavantanssi on suomalaisille rakas harrastus. Se on täynnä nostalgiaa ja perinteitä, mutta myöskin uusia tuulia ja uusia tanssilajeja. Taitokolmio on keravalainen tanssiseura, joka järjestää paritanssikursseja sekä aloittelijoille että pidempään tanssineille. Kursseilla voit oppia tangoa, foksia, salsaa, rock’n’swing tansseja ja paljon muuta –ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain kiinnostavaa.

Taitokolmion kursseille voi tulla yksin tai parin kanssa. Tunneilla käytetään parinvaihtoa, eli kaikki pääsevät tanssimaan ja samalla tutustuu hyvin muihin kurssilaisiin. Toki kursseilla saa tanssia yhdessä oman parin kanssa, jos haluaa.

Taitokolmion kurssit järjestetään Keravalla ja Tuusulassa –ja vuoden 2018 syksystä myös Hyrylän Torpalla. Hyrylän Torppa onkin aivan upean tunnelmallinen paikka järjestää tanssikursseja, sillä puitteet ovat juhlavat ja lattia on tanssimiseen aivan loistava.

Lisätietoja löydät sivuilta http://www.taitokolmio.net

Tanssipari